HUOM! Vain yksi (1) paketti jäljellä 50% alennuksella.

Tiedätkö sen tunteen, kun avaat tyhjän tekstitiedoston ja yrität miettiä, miten kirjoittaisit asiakastasi puhuttelevan, myyvän ja onnistuneen myyntisivun?

Valmista, hyvää myyntisivua lukiessaan helposti ajattelee, että nopeastihan samanlaisen väsää itselleen; todellisuus paljastuu usein vasta tässä vaiheessa, kun tajuaa, ettei olekaan mitään hajua siitä, millä asiakkaan saisi ostamaan oman valmennuksen.

Oletko koskaan ajatellut, että voisit ulkoistaa tämän vaiheen kokonaan?

Jos haluat valmiin, toimivalle pohjalle rakennetun myyntisivun, jota varten sinun ei tarvitse kirjoittaa sanaakaan, voit tilata palveluni Toimivan Myyntisivun. Palvelusta saat kaikin puolin valmiin myyntisivun, joka on sekä kirjoitettu asiakasta puhuttelevasti, myös oikoluettu, yhdenmukaistettu ja hiottu helppolukuiseksi.

Usein asiantuntijan itse on vaikeaa myydä valmennustaan tekstin muodossa, sillä myyntisivua alkaa helposti kirjoittaa ikään kuin itselleen; ei asiakkaalle. Ulkopuolisen näkökulma ja ammattitaito sekä valmiiksi hiottu ja toimiva pohja auttavat tässä korvaamattoman paljon.

Kun ulkoistat myyntisivun tekemisen, sinulle jää aikaa juurikin oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä myymäsi valmennuksen hiomiseen. Tähän tarkoitukseen loin palvelun: tiedän, kuinka turhauttavaa on yrittäjänä käyttää omaa energiaansa asioihin, jotka tuntuvat vain vievän aikaa tärkeämmiltä asioilta. Kaikki voittavat, kun näitä asioita ulkoistaa muille ammattilaisille.

Palvelu koostuu kolmesta osasta:

  1. Haastattelen sinua myymästäsi valmennuksesta joko Skypessä tai kasvotusten. Haastattelu kestää noin tunnin ja nauhoitan sen seuraavaa työskentelyvaihetta varten.
  2. Luon myyntisivun haastattelun ja valmiiksi toimivan, asiakasta puhuttelevan rungon pohjalta.
  3. Oikoluen ja yhdenmukaistan tekstin sekä hoidan muun hienosäädön.

Valmiin myyntisivun toimitan sinulle Word-tiedostona.

Toimiva Myyntisivu antaa sinulle takuulla toimivan, kaikin puolin valmiin myyntisivun ja säästää sinun arvokasta työaikaasi ja energiaasi, jotta voit keskittyä oman valmennuksesi ja ammattitaitosi kehittämiseen.

Suosittelen Sara Peltolan Toimiva Myyntisivu -palvelua. Sen lopputuloksena sain valmista tekstiä, jota asiakkaiden on helppoa lukea. Mikä tärkeintä, sen avulla syntyy kauppaa.

Työskentely oli helppoa ja sain tekstiä nopeammin kuin uskoinkaan tai olisin itse pystynyt kirjoittamaan. Säästin helposti 1-2 työpäivää aikaa ja paljon harmaita hiuksia. Tuon ajan pystyin käyttämään paljon miellyttävimpiin asioihin.

Jos haluat jättää tuskan ja hampaiden kiristelyn väliin myyntisivun kirjoitusprsenssin kanssa, suosittelen ottamaan yhteyttä Saraan ja pyytämään apua. Kiität itseäsi jälkikäteen!

Joona Luostarinen, Valmentaja-Akatemia

Kattava, puhutteleva myyntisivu on valmennuksia myydessä kaikkein ratkaisevin tekijä ostopäätöksessä: verkossa myydään tänä päivänä niin valtavasti erilaisia valmennuksia, että on pystyttävä perustelemaan asiakkaalle, miksi juuri sinun tarjoamasi paketti kannattaa ostaa.

Suomessa verkkovalmennuksen keskihinta on noin 50€: jos tuolla hinnalla myyt hyvän myyntisivun avulla esimerkiksi 10 valmennusta enemmän, saat jo 500€ lisää myyntiä.

Palvelu maksaa sinulle 199,50€ (+ alv. 24%), mutta voit vain miettiä, kuinka moninkertaisesti tulet saamaan rahasi takaisin, kun valmennus myy itseään myyntisivun avulla.

(Palvelun hinta on normaalisti 399€ (+alv 24%), joten jos toimit nyt, saat lähes 200€ alennusta.)

Lähetä mailia osoitteeseen 

sara@saraellieisabella.com 

ja kerro mitä olet myymässä!